Promotieteam

Inbraken, overvallen het gebeurt steeds vaker en overal in Nederland.

Daarom lopen er iedere dag beveiligingexperts door de wijken van Nederland. Wij laten bewoners inzien welke risico's men loopt wanneer men zich niet goed beveiligd tegen de hedendaagse risico's.

Deze beveiligingsexperts zijn speciaal opgeleid voor de particuliere markt. Wij geven u gratis advies en tips over het voorkomen van de risico's zoals brand, inbraak en overvallen. Daarbij hebben wij ook een mooie aanbieding

Wilt u liever niet wachten op ons beveiligingexperts? Neem dan contact op via het formulier. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op voor een afspraak.

Preventie tips

► Zorg voor werkende rookmelders. Gekoppelde rookmelder met doormelding naar meldkamer genieten de voorkeur. Gekoppelde rookmelders worden continu getest. Lage batterij melding wordt u gewaarschuwd door de installateur.

► Maak een goed vluchtplan met 2 vlucht routes. Overleg deze vluchtroutes met uw familie / medebewoners. Zorg ervoor dat de routes altijd vrij zijn van obstakels.

► Meestal komt de inbreker langs de achterzijde van de woning. Deze manier van werken biedt hem niet alleen meer discretie, maar vaak is de beveiliging hier ook het zwakst.

► Berg uw waarden veilig op. De meeste inbrekers zijn erop uit om zo snel mogelijk gemakkellijk verhandelbare goederen of waarden te stelen in zo weinig mogelijk tijd.

0123