Over ons

Woonhuisbeveiliging.net is een onafhankelijk adviesburo op het gebied van preventie tegen inbraak.
 
Onze medewerkers zijn deskundig en betrouwbaar waar het gaat om huisbeveiliging. We werken vanuit ons motto: beter beveiligen dan overkomen. Wij vinden het belangrijk dat gezinnen veilig kunnen wonen waar ze willen wonen. We zijn één bedrijf met één missie: zoveel mogelijk huishoudens veilig stellen tegen inbraak, brand en medische calamiteiten. Wij staan garant voor een optimale beveiliging van uw huis en gezin.
 
 
Waarom beveiligen?
 
Inbrekers zitten niet stil. Overdag bekijken ze (via het internet) welke wijken en woningen hapklaar staan om in te breken. Ze kiezen hun slachtoffers en gaan op pad. Binnen 30 seconden kan een inbreker uw rolluiken of veiligheidssloten open maken. Binnen 40 seconden staan ze binnen. En dan?
 
Ons alarmsysteem waarschuwt u op het moment dat een inbreker een voet over uw drempel zet. Via ons systeem staat u direct in verbinding met de meldkamer. Gespecialiseerde beveiligingsmedewerkers staan achter u op het moment dat u in nood bent. Geen inbreker die daar op blijft wachten. Veilig zijn is veilig maken. Dat doen wij voor u en uw gezinsleden. Op de juiste manier, tegen een betaalbare vergoeding.