Woonhuisbeveiliging in Zoetermeer

Inbraken en overvallen het is aan de orde van de dag in Zoetermeer. Maar ook woningbranden en CO2 vergiftiging is een groot hedendaags risico.

Imsafe levert woonhuisbeveiliging in Zoetermeer welke u 24/7 beveiligd tegen deze risico's.

Onze beveiligingsadviseur uit Zoetermeer gaat samen met u (rekening houdend met uw persoonlijke situatie) beveiligingsproducten aanbieden die bij uw (leef)omgeving van toepassing zijn. In samenwerking met Securitas hebben wij de mogelijkheid om u een mooie woonhuisbeveiliging aanbieding te doen toelaten komen.

Onze Imsafe garanties in Zoetermeer zijn:

  • Snelle alarm respons
  • Regionale service
  • 24/7 bewaking
  • Gebruiksvriendelijk
  • Effectieve beveiliging

Wanneer u besluit van onze actie gebruik te maken worden de woonhuisbeveiliging producten geinstalleerd door onze eigen technische dienst uit Zuid Holland. Na een uitgebreide test krijgt u een uitleg over de werking van het woonhuisbeveiliging systeem. Daarnaast krijgt u natuurlijk 2 jaar garantie op de producten welke wij u hebben geleverd.

Preventie tips

► Zorg voor werkende rookmelders. Gekoppelde rookmelder met doormelding naar meldkamer genieten de voorkeur. Gekoppelde rookmelders worden continu getest. Lage batterij melding wordt u gewaarschuwd door de installateur.

► Maak een goed vluchtplan met 2 vlucht routes. Overleg deze vluchtroutes met uw familie / medebewoners. Zorg ervoor dat de routes altijd vrij zijn van obstakels.

► Meestal komt de inbreker langs de achterzijde van de woning. Deze manier van werken biedt hem niet alleen meer discretie, maar vaak is de beveiliging hier ook het zwakst.

► Berg uw waarden veilig op. De meeste inbrekers zijn erop uit om zo snel mogelijk gemakkellijk verhandelbare goederen of waarden te stelen in zo weinig mogelijk tijd.

0123